\
Ingrijire batrani bolnavi varstnici la domiciliu

Ingrijire bolnavi / varstnici la domiciliu

Ingrijire varstnici / bolnavi la domiciliu

Valorile noastre in cautarea de personal pentru ingrijire batrani la domiciliu

Suntem realisti si stim ca orice familie isi cauta varianta de ingrijire batrani / ingrijire bolnavi cea mai potrivita lor si varstnicului / bolnavului pe care il au in ingrijire. Varstnicul/bonavul sa fie ingrijit acasa, la domiciliu, sau intr-un camin? Unde este cel mai bine ingrijit? Unde isi doreste batranul/batrana sa stea? Unde se simte bolnavul/bolnava mai bine? La cat s-ar ridica un salariu pentru o infirmiera sau care ar fi un pret / tarif corect pentru servicii de ingrijire batrani bolnavi la domiciliu?

Stim ca doriti sa beneficiati de un raport calitate - pret convenabil: parintele/ruda dumneavoastra sa fie ingrijit/a corespunzator, de o ingrijitoare sau infirmiera de incredere si cu rabdare, la un cost pentru servicii de ingrijire varstnici rezonabil.

Toate eforturile noastre sunt indreptate inspre selectarea si plasarea de personal ingrijire batrani-varstnici-bolnavi sau infirmiere la domiciliu care sa va intruneasca cerintele si care sa va accepte oferta salariala. Firma noastra depune toate eforturile ca sa va recomande cu proptitudine o ingrijitoare sau infirmiera pentru ingrijire batrani bolnavi la domiciliu care sa se ridice la standardele dv de calitate.

Noi suntem o agentie care va recomanda personal pentru ingrijire bolnavi / ingrijire batrani batrani la domiciliu in conditiile salariale stabilite de dumneavoastra si cu orice fel de program aveti nevoie:

 • ingrijire batrani / bolnavi la domiciliu in regim intern (permanent)
 • ingrijire batrani / bolnavi la domiciliu cu program intreg / prelungit de lucru
 • ingrijire batrani / bolnavi la domiciliu cu program de lucru redus
 • insotitori spital (ingrijire batrani / bolnavi in spital)
 • ingrijire batrani / bolnavi la domiciliu pentru perioade scurte de timp

Avantajele parteneriatului cu noi in cautarea de ingrijitori batrani

 • Dumneavoastra, nu altcineva, stabiliti conditiile de ingrijire a varstnicului / batranului / bolnavului la domiciliu sau insotitorului de spital (atributii, program, salariu). Firma noastra va recomanda personal ingrijire varstnici la domiciliu sau infirmiera care sa le intruneasca / accepte.
 • Avem o experienta de cativa ani buni pe piata de ingrijire varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu si suntem gata sa ne utilizam experienta in avantajul dumneavoastra.
 • Utilizam multiple metode de recrutare si avem o politica prin care sa putem atrage un numar mare de personal ingrijire varstnici / batrani / bolnavi / infirmiere la domiciliu. Obtinem astfel loturi mari de candidate, din care ne triem ingrijitoare varstnici / batrani / bolnavi sau infirmiere la domiciliu.
 • Firma Acceda recomanda pentru ingrijirea de varstnici / batrani / bolnavi doar acele persoane sau infirmiere care in urma interviului, testarii psihologice, etc. indeplinesc criteriile noastre de selectie (concordanta in date, fara dereglaje psihice, care prezinta anumiti indicatori de incredere, cu rabdare, etc.). Noi suntem o agentie care recomanda numai personal ingrijire varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu sau infirmiere pe care sa ne putem baza, persoane calde, de incredere, care au mai ingrijit varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu sau care au "chemare" pentru un post de ingrijire varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu.
 • Perioada de proba suficient de lunga cat sa va dea incredere ca ingrijitoarea sau infirmiera va ramane o perioada lunga la batran/batrana.
 • Pret sau cost / tarife hotarate de dumneavoastra pentru ingrijirea varstnicului / batranului / bolnavului dumneavoastra.

Intr-o propozitie, ne punem valorile - realismul, efortul si calitatea - in slujba dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Se poate gasi omul potrivit, care sa indeplineasca nevoile unui batran.

Sperantele pot deveni realitate!

ACCEDA ESTE O FIRMA ACREDITATA CA FURNIZOR DE SERVICII DE MEDIERE A MUNCII PE PIATA INTERNA.