ACCEDA - Selectie si plasare personal casnic

Despre noi

Despre Acceda

Acceda este o firma de plasare de personal infiintata in 2006 si care este specializata in plasarea de personal casnic (bone, menajere, personal ingrijire varstnici/bolnavi la domiciliu).

La cunostintele, pregatirea psihologica si la experienta deja detinuta in recrutarea si selectia de personal in general am adaugat in atatia ani de practicare a selectiei de personal casnic si experienta particularitatilor din acest domeniu.

In timp ne-am rafinat cunostintele de evaluare psihologica si ne-am sporit experienta specifica selectiei de personal casnic. Aceste cunostinte si aceasta experienta alcatuiesc in prezent fundamentul nostru solid si consistent, din care ne tragem reusitele, puterea si siguranta. Cunostintele noastre si experienta punerii in practica a acestora ne asigura in prezent un raspuns adecvat, o reactie profesionala la nevoile dumneavoastra. Ele reprezinta cadrul care ne orienteaza si care pana laurma tot ne va ghida pe drumul cel bun.

Acestora le adaugam atitudinea noastra de seriozitate, de atentie, de promptitudine,de orientare catre client.

Toate cunostintele, experienta si eforturile noastre dorim sa se transpuna in final in atitudini de multumire din partea dumneavoastra. Ne dorim familii multumite, care isi pot dedica timpul altor preocupari si ne dorim ingrijitoare batrani la domiciliu, menajere, bone multumite la noul lor loc de munca.

Valorile noastre

Valorile noastre sunt redate in schema de mai jos:

about-image

Noi le aplicam in parteneriatul cu dumneavoastra si in dezvoltarea noastra continua.

ACCEDA ESTE O FIRMA ACREDITATA CA FURNIZOR DE SERVICII DE MEDIERE A MUNCII PE PIATA INTERNA.